Logo Pic
Apuleius 2024. augusztus 30.

A Roma elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA két magabiztos, 3:0-ás győzelmet követően egy nehezebbnek ígérkező mérkőzés követkkezik Thiago Motta csapata számára, a Juventus az AS Roma csapatát fogadja Torinóban. 

A Daniele De Rossi irányította fővárosi csapat nem kezdte túl acélosan az új szezont, a nyitó fordulóban gól nélküli döntetlennel tértek haza a Cagliari otthonából, majd hazai pályán szenvedtek vereséget a Empoli együttesétől.

A Juventus keretéből sérülés miatt hiányozni fog Arkadiusz Milik, Khéphren Thuram, Timothy Weah és Vasilije Adžić is, azonban a frissen igazolt Teun Koopmeiners, Nico González és Francisco Conceição bevetésre készen várják a találkozót.

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést az ARENA 4 közvetíti majd élőben.

A Juventus 21 fős kerete a következő:

Kapusok: Perin, Pinsoglio, Di Gregorio.

Védők: Bremer, Gatti, Danilo, Kalulu, Cambiaso, Cabal, Savona, Rouhi.

Középpályások: Locatelli, Koopmeiners, McKennie, Fagioli, Douglas Luiz.

Csatárok: Conceição, Vlahović, Yıldız, González, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Haláli zenék a Barba Negrában
sunthatneversets • 9 nap
Napi érdekes - 536
JTom • 8 nap
Az Empoli elleni mérkőzés
venember83 • 2 nap
Megütötte Perry Farrell Dave Navarrót a Jane"s Addiction bostoni koncertjén
sunthatneversets • 2 nap
Megvan a megállapodás Kostić ügyében
venember83 • 7 nap
Cikkek a címlapról
Mátyás király személyleírása a források szerint
Hunyadi Mátyás a magyar történelm egyik legkiemelkedőbb alakja volt. Uralkodása alatt 1458 és 1490 között egy erős Magyar Királyságot teremtett, mely Bécs meghódítására is képesnek mutatkozott. Ugyanakkor magas adói, központosító politikája és értelmetlen háború miatt (melyek leginkább nem a…
Szétszedtük, összeraktuk, de tönkretettük, mert túl jó lett. Vagy mégsem?
Nem az a baj, ha az ember hülye, hanem ha egyedül kell azt megélnie. Nagy szerencsére ketten toljuk ezt a szekeret a Bandival, és teljesen jól kiegészítjük egymást. Én egyszerre két szívlapáttal hányom fel a faszságokat a kordéra, Bandi meg néha lekotorja, elveszi tőlem az egyik szerszámot, pofán…
>