Logo Pic
venember83 2024. szeptember 14.

Az Empoli elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA bajnokság előételeként felfogható hárommeccses calcio d'agosto után következik a bajnokság újabb szakasza, amely a Juventus számára négy bajnokit és két BL-meccset tartogat, és a Cagliari torinói látogatásáig terjed, október 6-ig.

A Juventus két győzelemmel és egy döntetlennel a második helyet foglalja el a tabellán, az Empoli ellen pedig a győzelem lehet az egyetlen cél Thiago Motta csapata számára.

Amint a mester említette, szinte teljes kerettel készülhet a szombat délutáni meccsre, hiszen csak Arkadiusz Milik és Francisco Conceição nem áll az edző rendelkezésére, mivel az elmúlt napokban visszatért a keretbe Timothy Weah és Khéphren Thuram is. 

Augusztus végén az Empoli döntetlent ért el a Bologna ellen, miután a második meccsen a fővárosi farkasok csapatát legyőzte, a nyitófordulóban a Monza ellen pedig egy gól nélküli döntetlenre futotta Roberto D'Aversa együttesének.

A 18:00-kor kezdődő mérkőzést az ARENA 4 közvetíti majd élőben.

A Juventus 23 fős kerete a következő:

Kapusok: Perin, Pinsoglio, Di Gregorio.

Védők: Bremer, Gatti, Danilo, Kalulu, Cambiaso, Cabal, Savona, Rouhi.

Középpályások: Locatelli, Koopmeiners, McKennie, Thuram, Fagioli, Weah, Douglas Luiz.

Csatárok: Vlahović, Yıldız, González, Adžić, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Megütötte Perry Farrell Dave Navarrót a Jane"s Addiction bostoni koncertjén
sunthatneversets • 4 nap
A PSV elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
Sarri: „Szívesen dolgoznék együtt a két Cristianóval”
venember83 • 6 nap
Koopmeiners: "A Juventus mindig is közel állt a szívemhez"
Apuleius • 8 nap
„Megfogtam a gitár nyakát, és egy lekváros pirítós volt” – Lazarvs a Koncertsztorik podcastban
soostamas • 9 nap
Cikkek a címlapról
A borász boszorkánymester zombijai
Dr. Elson Po, az USA egyik leggazdagabb bortermelője magánszigetén tengeti unalmas mindennapjait (kígyót rak csalfa barátnője ágyába, kasztráltatja az említett hölggyel hetyegő sofőrjét stb.), miközben néhány évvel korábban forgalomba hozott palackjai több tízezer dollárért kelnek el aukciókon, ahol…
Dsida Jenő-breviárium
Dsida Jenő (1907–1938)költő „Dsida jeles formaművész, csöndes bánatok és csendes örömök mélyen vallásos költője, leginkább Kosztolányi örökösének tűnik; megfigyelőkedve, impresszionista ábrázolásmódja erre látszik vallani. Áhítata, vallásossága azonban Babits gondolatvilágának közelébe hozza.…
>